De EHBO vereniging Wijchen verleent regelmatig eerste hulp bij diverse evenementen. De leden en de evenementen commissie, zijn daar gemiddeld zo’n 1500 uur per jaar mee bezig. U kunt als vereniging of bedrijf deze hulp schriftelijk, online of per mail bij ons aanvragen.

 

Cursusinfo Reanimatie en AED      

 

Levens redden doen we zo.

Misschien herkent u het wel, hevige pijn op de borst, stijve kaken, misselijkheid, duizeligheid. Dit zijn kenmerken van een hartprobleem. Jaarlijks worden er in Nederland 10.000 personen gereanimeerd na een hartstilstand. De overlevingskans neemt enorm toe bij een reanimatie en AED inzet.

De overlevingskansen bij een reanimatie zijn de laatste jaren gestegen tot ongeveer 24%. Bij een inzet van de AED is de overlevingskans zelfs meer dan 70%. De meeste meldingen voor een reanimatie komen uit de woonomgeving van slachtoffers. Toch wel een veilig gevoel iemand in je omgeving te hebben die kan reanimeren.

De EHBO Wijchen organiseert de volgende cursus op dinderdag 22 en 29 november 2018 van 19.30 – 22.00 uur in ’t Mozaiek te Wijchen.
Een cursus van 2 maal 2.5 uur waarin je de kenmerken van een hartprobleem leert herkennen, leert reanimeren en de AED te gebruiken. 

Voor informatie; 024 6421878 of mail naar: ledenadministratie@ehbowijchen.nl

U kunt ook dit formulier downloaden en invullen en daarna verzenden naar de ledenadministratie@ehbowijchen.nl

 

                                             

 EEN "BEN JIJ 100% HELD" spel. Download de app in Google Play of de App Store

 

 

bezoek ook onze facebookpagina                                                 Zie ook WijWijchen